Soner Gündüz (31) idaresindeki 34 COZ 458 plakalı hafif ticari vasıta, İstanbul-İzmir Otoyolu’nda Bursa istikametine seyrederken Orhangazi Kavşağı’nı geçtikten sonra arızalandı. Aracını emniyet şeridine cazip sürücü, alımlı çağırdı.


Bir süre sonra tıpkısı yöne giden Faruk Y. (25) idaresindeki 34 KL 4242 plakalı panelvan minibüs, engebeli araca çarptı. Savrulan hafif ticari vasıta, bariyerlere çarparak hurdaya döndü.


Kazada, hafif ticari araçtaki sürücü, eşi Şeyda (29), çocukları Nil Su (4) ve Yağız Gündüz (2) ile babası Ali Gündüz (55) yaralandı.


Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.


Ağır yaralanan Şeyda Gündüz, itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla araçtan çıkarıldı. Genç kadın ile başka yaralılar, sağlık ekiplerince Orhangazi Devlet Hastanesine kaldırıldı.


Minibüs sürücüsü Faruk Y. ise ifadesi uyarlanmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.