Art Yard Bar & Kitchen, Blackfriars, Londra Art Yard Bar & Kitchen, Blackfriars, Londra
Tate Modern’den bir taş atımı uzaklıkta, Blackfriars Köprüsü’nün hemen yanında yer alan Art Yard Bar & Kitchen’ın dekoru, mahallesinden ilham almıştır. Her yerde sanat bulacaksınız – duvarlarda, döşemelerde, yerde ve hatta bahçenin karşısında bir Artist in Residence stüdyosu var. Ve tabii ki tüm yemekler, göze kolay gelecek şekilde zevkli bir şekilde düzenlenmiş özel olarak tasarlanmış tabaklara oturur.
Blackfriars Köprüsü’nden geçip Bankside Hotel’i bulmak için nehir yürüyüşünden ayrıldığımızda hava güzel ve güneşli bir akşam. Çevredeki ofis binaları tarafından biraz gizlenmiştir ve restoran kendi verandası ile arkada yer almaktadır. Dışarıda oturmak cazip geliyor ama bu, olağanüstü iç tasarımı kaçırmak olur.
Kesinlikle ortalama bir otel restoranı değil, geometrik karolar sizi yere çekiyor, duvarlarda özel olarak yaptırılan sanat eserleri asılı, akustiği besleyen ahşap ve yumuşak döşemeler. Keyifli bir alan, minimumda tutulan müzik ve hızlı ve özenli hizmet.
Mutfakta odun yakan bir fırın görüyorum ve menüde Akdeniz havası var. Pizzette, küçücük pizzalar için ek bir bölümle atıştırmalıklara, küçük lokmalara ve ana yemeklere bölünmüştür. Şef Sofiane Kaced, Fransa’nın güneyindeki Cannes’dandır, ancak Londra’daki lüks otel ve kuruluşlarda onlarca yıllık deneyime sahiptir. Bizi harekete geçirmek için çeşitli atıştırmalıklar bir araya getirmeyi teklif ediyor.
İlk önce Pancar Crudité Bahçesi, yumuşak pancar humusuna batırılmış çiğ sebzeler. Taze ve çıtır çıtır, onun yemek tarzına iyi bir giriş. Ayrıca orada Romanesco Soslu Chorizo kroketler ve Bezelye Püresi ve Parmesan ile İngiliz Bezelye Arancini. Bunların her ikisi de genellikle yumuşak, yavan ve genellikle yağlı olabilir. Neyse ki bunlar tam tersi, özellikle de chorizo croquettes onlara güçlü bir lezzet patlaması verir. bu Arancini ayrıca iyi, gevrek, narin ve sevimsizdir.
Sonra paylaşıyoruz Heirloom Domates ve Greyfurt Soslu Burrata ve sipariş et Epi Ekmek Paleti. Bu neredeyse kendi başına bir yemek – taze pişmiş rulolar, çırpılmış tereyağı, tapenade, zeytinyağı ve balzamik artı taze pesto ile gelir. Muhteşem tazelik ile harika bir eşleştirme yapar. Burrata. Küçük yadigarı çeri domatesler hoş bir dokunuş ve greyfurt yaratıcı, asidik bir kontrpuan katıyor.

Bonfile
Şebeke için ortağım Parmesan, Roka ve Chimichurri ile Tagliata Usulü Sirloin Biftek. Şimdiye kadar malzemelerin kalitesine dikkat çektik ve et beklentileri karşılıyor. Tabakta kalın dilimlenmiş, üzeri keskin chimichurri ile mükemmel bir şekilde pişirilmiş. Fransız fasulyesinin bir tarafı, çok al-dente, iyi bir arkadaştır.

Odun Ateşinde Bas
Ben bir balık adamım, o yüzden seç İstiridye, Samphire, Izgara Kırmızı Biber ve Fesleğen Yaprağı ile Odun Ateşinde Levrek. Bu iri bir balık parçası ve istiridye ve samphire’nin eşlik eden tuzluluğunu seviyorum. Kırmızı biber, yemeğin inceliğine hafifçe müdahale eder, ancak ona bir tekme ve iyi bir renk lekesi verir.

tarte Tatin
Yani tatlılara. Sipariş vermeye karşı koyamayız Elmalı Tarte Tatin ile Vanilyalı dondurma ve şanlı. Sert bir pasta tabanının üzerinde oturan, eriyen yumuşaklıkta elma, uzun zamandır sahip olduğum en iyilerden biri. sonradan akla gelen bir şey var Sanat Paleti içeren mini tatlılardan oluşan bir seçki Art Yard Berry Sundae, Limonlu Beze Tart Ve Çikolatalı Lav Kek. Hepsi güzel ama zirveye çıkmak zor tarte Tatin.

Sanat Paleti
Otellerdeki restoranlar, günün her saatinde tüm insanlara her şeye hizmet etmek zorunda oldukları için genellikle zorlu canavarlardır. Art Yard Bar & Kitchen’ı farklı kılan, yalnızca en iyi malzemeleri kullanarak yapılan yemeklerin kalitesidir. Aynı zamanda çekici bir alan, sade ama baştan sona sizi meşgul edecek kadar sanat eseri. Uygun fiyatlarla yaratıcı şarap listelerinden de özel olarak bahsedilmelidir. Kesinlikle aramaya değer bir yer.
Art Yard Bar & Mutfak
Banka Oteli
2 Blackfriars Yolu
Üst Zemin, Londra,
SE1 9JU
+44 20 3943 2020
[email protected]
Bir cevap yazın