Içdaş Biga Sahibi Kimdir ?

YeFu

Global Mod
Global Mod
1. Icdas Biga'nn Sahibi Kimdir?



Icdas Biga'nn sahibi, Turkiye merkezli bir sirket olan Icdas Holding'e aittir. Icdas Holding, cesitli sektorlerde faaliyet gosteren bir holding sirketidir.



2. Icdas Holding Hakknda Bilgi



Icdas Holding, insaat, enerji, liman isletmeciligi ve demir-celik gibi sektorlerde faaliyet gosteren bir holding sirketidir. Turkiye'nin onde gelen sanayi kuruluslar arasnda yer alr ve cesitli ihtiyaclar karslamak icin genis bir yelpazede hizmet sunar.



3. Icdas Biga'nn Faaliyet Alan



Icdas Biga, Icdas Holding'in bir istiraki olarak demir-celik sektorunde faaliyet gostermektedir. Biga'da bulunan tesislerinde celik uretimi yapmaktadr.



4. Icdas Biga'nn Onemi



Icdas Biga, Turkiye'nin demir-celik sektorundeki onemli oyuncularndan biridir. Urettigi celik urunleri, insaat, otomotiv, makine imalat gibi bircok sektorde kullanlmaktadr. Ekonomik acdan, bolgeye ve ulkeye katk saglamaktadr.



5. Icdas Biga'nn Isletme Stratejisi



Icdas Biga'nn isletme stratejisi, surekli yenilik ve gelismeye dayanr. Teknolojik altyapsn guclendirerek, verimliligi artrmay ve cevresel surdurulebilirligi saglamay hedefler. Ayrca, musteri memnuniyetini ve kalite standartlarn da on planda tutar.



6. Sonuc ve Ozet



Icdas Biga, Icdas Holding'in bir parcas olarak Turkiye'nin demir-celik sektorundeki onemli sirketlerinden biridir. Sahip oldugu tesislerde celik uretimi yaparak, bircok sektore hammadde saglar ve ekonomiye katkda bulunur. Isletme stratejisi, surekli yenilik ve cevresel surdurulebilirlik uzerine kuruludur.